Hoge verhoudingen waarom we vrienden maken met de eerste

Sommige vrouwen zijn er trots op dat ze na scheiding vriendelijke relaties zullen hebben met hun ex -specificatie. Maar het is altijd handig?

Ze voert in haar appartement uit en kiest een auto voor haar, adviseert haar conflict met haar baas en nodigt hem uit voor het diner. Als ze nieuwe partners vonden, soms voor het avondeten. Is het zo cool, want op het eerste gezicht lijkt het? Waarin de vriendschap tussen de voormalige geliefde belangrijk en nuttig is, en wanneer gevoelens verborgen waren in de “ondergrondse”, interfereren ze alleen met het normale leven? Psychologen praten over zes klassieke situaties van “hoge relaties” – en leggen uit wat er achter hen is verborgen.

Mijn “ex” is de beste vriend

We veranderen vaak, onze paden zijn het daar niet mee eens en oude liefde blijft achter. Dergelijke paren ondergaan meestal wederzijdse overeenkomst, kalm en stil, hoewel niet zonder verdriet. Het is niet moeilijk voor hen om goede vrienden te blijven, ze beslissen zonder problemen met kinderen, met onderhoud en appartementen. Niemand gooide iemand, noch een leugen of verraad kwam. Misschien hadden ze in het verleden intriges, maar niet omdat ze worden gefokt. Alleen de relatie is beschreven.

Masha trouwde op 21. Nu is hij een huisarts, en Stanislav gooide medicatie, aangeworven door schilderen en ging naar de Academie van Arts. Karina, een rustige vriendin van de provincie, was zijn vrouw als een rustige programmeur Kirill. Jarenlang bloeide ze, Ospella, ze maakte carrière bij het PR -bureau en haar man – dezelfde afwijzing waaraan ze zo helder en luid is. Beide paren zijn gescheiden. Toen hielden Karina met Stanislave en Masha en Kirill van hun vorige bruiloft voor de komende bruiloft.

Wat is er trots op

Om het “dode huwelijk” te verlaten, moeten we aanzienlijke moed en vastberadenheid hebben, onszelf respecteren en onze ex -spouse waarderen. Er zijn nog maar weinig tientallen van elkaar en lijden aan verveling, maar ze zijn niet besloten om de gebruikelijke routine van het leven te veranderen. Liefde is verdwenen, maar de bewaarde wederzijdse sympathie, en aan de kant van de voormalige echtgenoten is wijs en handig om een ​​nieuwe basis te bouwen in zijn warme relatie.

Soms is een huwelijk een contract dat een man en een vrouw wederzijdse voordelen ontvangen. Zodra het voordeel niet lijkt – zal het huwelijk uit elkaar vallen. Maar zakelijke connecties blijven bestaan.

De 43-jarige Evelina is voor de vierde keer getrouwd. Hij trouwt altijd met de berekeningen: de eerste echtgenoot hielp haar een kandidaat -test te schrijven, op voorwaarde dat het initialisatiekapitaal van het bedrijf (hij was een drukke transparantie van grenzen in alcohol in Letland), de derde gestoord door schoonheid die ze een uitstekend figuur had en onuitwijdbaar seksualiteit. De huidige, vierde, werkt via een advocaat en combineert de waardigheid van de vorige drie – beurt, sport, rijk en wijs. Als een vrouw regelmatig bereikte, scheidde Evelina regelmatig haar echtgenoten, ik vervulde haar taak en daarom is ze niet langer nodig, maar ze bood haar steun en een betrouwbare partner. De eerste en derde man had geen storm passie voor haar en daarom zou haar vriendschap worden geaccepteerd. Ik begon de bruiloft, ze ruilen nog steeds informatie over haar bedrijf en leningen, bezoek het tijdens ziekte. De derde man wilde niet bij zijn vrienden zijn omdat ik heel veel van haar hield en ik was erg beledigd voor mijn pensioen.

Wat is er trots op

Hij kan trots zijn op zijn regels. Sommige vrouwen die echtgenoten gebruiken voor een carrière of het kopen van onroerend goed, na een scheiding, over wie iedereen klaagt. Evelina komt er niet uit. Misschien lijkt iemand niet al te prettig, maar je kunt het hebben. Wat niet slecht is.

Soms zijn de echtgenoten officieel districten, maar ze trekken allebei nog steeds aan. Ze bedriegen en noemden de wederzijdse attractie “pure vriendelijke relaties”.

Anna’s 37-jarige echtgenoot was sterk, krachtig en cool, als een cowboy met malboro-sigaretten adverteren. In het tiende huwelijk werd ze verliefd op een andere persoon – gevorderd en delicaat. De echtgenoot, die de waarheid heeft geleerd. Na een scheiding die Anna trouwde, wil een geliefde niet vertrekken, hoewel hij bij hem woont. Hij ontmoet zijn eerste echtgenoot in restaurants, soms gaat hij naar de bioscoop, in het theater, loopt door het park. Hij had een permanente minnaar, maar zijn ziel hoopt dat Anna nog steeds naar hem toe komt. Ze noemen deze relatie allebei “vriendschap”, zodat de huidige partners niet jaloers zijn en niet worden verstoord. Hier is zo’n misleidend verhaal dat uitkwam.

Wat is er trots op

Draad. Alle drie kunnen alleen spijt krijgen. Eindelijk combineerden Anna en zijn eerste echtgenoot een echt sterk gevoel. Maar hij deed de macho: ik noemde mijn vrouw niet een “vis”, ik heb niet bij mijn oor bijt, ik gaf geen chocolaatjes, ik heb niet een kopje thee met haar gesproken. Zijn beoogde verkoudheid veroorzaakte dat de wens om de vermiste tederheid te behouden en te doorzoeken in verband met het huwelijk. Die zoekt – vindt altijd de gewenste. Zoals het verdere gedrag van haar man laat zien, was hij niet zo koud en hard, hij bleek te zijn waar ze naar keek omdat zijn vrouw smeekte en beloofde te veranderen. Maar laat – voor haar een tweede geliefde, inheemse en geliefden. Elke partner geeft haar op dit moment iets en kan niet aan hen beide deelnemen. “Vrienden zijn” met haar ex -husband, waarschijnlijk, totdat de tweede man zijn betrouwbaarheid bewijst, en dan sterft haar eerste gevoel sterft. Ze smelten met hem en “vriendschap” omdat haar eerste niet vriendelijk tegen haar is, hij houdt van haar.

In een dergelijke situatie is de ex -vrouw de initiator van de scheiding. Dan komt hij naar het tweede huwelijk, maar ze behoudt zijn vroegere bezorgdheid en aandacht van haar man, omdat hij nog steeds voor zijn eigendom zorgt en niet wil dat hij met een andere vrouw trouwt. Het is leuk om te denken dat hij bij zijn geliefde en noodzakelijk blijft.

45 jaar hoop voor zeven jaar kalmeert zijn ex-man. Hij informeert zijn vrienden: “De mijne was slechts een vriend voor mij!”- Zo’n belangrijke toon die zelfs zelfs de meest onoplettende gesprekspartner begrijpt: de vorige vrouw is nog steeds in zijn hart. Ik hoop dat ze zijn vriendschappen bekritiseren, soms kip voor hem bevriezen, hij maakt twee keer per maand een shirt. En zijn huidige echtgenoot zegt: “Hij zal verdwijnen zonder mij!”En de huidige echtgenoot is trots op zegt:” Mijn vrouw is een schuld!”

Wat is er trots op

Als je je zorgen maakt over je ex -Husband, hulpeloos en vatbaar voor het verdwijnen, is het eerlijk – in de hoogste mate dat het zou komen om de zwemmer van zijn eenzame meisjes te vinden. Anders interfereer je hem om te leven.

Soms zal een vrouw die haar man heeft verlaten geen schandaliet neemt, geen wraak neemt, maar benadrukt wat ongelukkig is, ze is ongelovig of ziek dat hij spijt heeft. De man stoort schuldig voor scheiding en begint het te leveren met geld en producten.

Katya, een Russische taalleraar en literatuur, bleef alleen met twee kinderen omdat ze niet regelmatig kon verdragen. Om te eren, moet worden gezegd dat hij het goed heeft verdiend en nooit geld betreurt voor het gezin. Na de scheiding begon Katya te klagen over een klein salaris en slechte gezondheid. De man was niet vreemd voor de gewetensbloem en stelde voor dat ze haar appartement en alle helpprogramma’s betaalde. Ongeveer een keer per maand brengt het alle delicatessen en dure snoepjes voor kinderen. Katya, in reactie op alle vrienden, meldt dat hij alleen met de doelen gaat vanwege vriendschap na scheiding met haar man. Een maand geleden voltooide ze cursussen voor makelaars en het combineren van schooleducatie met werk in het bedrijf. Maar ik ben van plan de school te verlaten zodra het nieuwe beroep is.

Wat is er trots op

Je bent goed gedaan als we zijn hulp met dankbaarheid accepteren en je roddelt niet. Maar je moet leren. Er is niets dat galoppeerde in haar ex -husband haar vrouw ondersteunt totdat ze begon te behalen, en dan blijft voor gewone kinderen. Na verloop van tijd is het heel goed mogelijk, er zal een gevoel van schuld zijn om je te gooien, zo’n ongelukkige manier, en je ware respect zal weken. Maar reken niet op het feit dat hij ooit bij u terug zal komen, omdat u voor altijd zult trainen.

Soms na een serieuze scheiding en duidelijke herinneringen aan ooit ervaren geluk over belediging.

Olga hield echt van Oleg. Twaalf jaar dacht dat haar huwelijk perfect was, en Kamagra online, toen haar man een andere vrouw ontmoette en kondigde aan dat het een gezin was. https://potentie-verhogen.com/hoe-de-potentie-te-behouden-advies-van-een-uroloog/ Gescheiden. Ze zijn slecht: omdat lelijke ruzies het vuile eigendom volgden van een gebouw met een geheime export van meubels uit het appartement door zijn vrouw en een verzameling afbeeldingen van haar man ontvoert. Olg probeerde Olegan zo sterker mogelijk te dwalen, en de voormalige man bleef niet in de schulden: “Je ziet wat het gebeurde!’Maar toen hij voor de rechter kwam, zag hij vaak zijn vader met zijn 7-jarige zoon, Olga kwam bij zijn zintuigen en stapte in zijn hand. Stond haar man en zoon toe om zoveel te ontmoeten als de jongen niet de moeite nam. In reactie hierop gaf Oleg haar de helft van de schilderijen. Vijftien jaar zijn gepakt. Olga is getrouwd en de nieuwe man genas met liefde voor zijn gevoelige trots. Oleg leeft met de ziel van zijn tweede vrouw in hun ziel, ze hebben twee gewone kinderen. De zoon van het eerste huwelijk met jongere zussen is erg vriendelijk. Beide families waren nog op een andere dag, voor Kerstmis..

Wat is er trots op

Het feit dat Olga de eerste stap zette naar verzoening. Dankzij haar ex -spouzen zou je boven de gastheer kunnen uitstaan ​​en echt hoge relaties kunnen creëren. Olga en Olege overleefden veel, maar ze slaagden erin om wederzijds trauma te overwinnen, vergat alles slecht, herinnerden zich alles en accepteerden de nieuwe realiteit. Dit is geen manifest.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *